Från det ögonblick ni bestämmer er för att inkludera oss på er speciella dag, kommer ni att ha vårt engagemang för att se till att er bröllopsdag blir unik och minnesvärd för både er och era gäster. Vårt mål är att utföra er vision precis som ni skulle göra, utan stress eller oro för er. Vi vill att ni ska njuta av varje ögonblick. Det går så fort. Ni planerar i månader, kanske till och med år, och det är över på några få flyktiga timmar.

Det är vårt jobb att se till att ni är närvarande för att njuta av varje ögonblick, varje skratt, varje dans och varje kyss.

Rosanna och Lukas

Tack för allt! Du har varit fantastisk och vi är så glada att just du varit vår koordinator. Så grym och skön och bra på din grej.

Tack som faaan bästa bröllopsfixaren nånsin!

Micaela, Simon & Tristan

Vi hade ett helt fantastiskt bröllop och det kunde inte ha blivit mer magiskt. Tack vare ditt engagemang och professionella arbete blev vår dag perfekt. Det var guld värt att ha dig som bröllopskoordinator och vi skulle inte ha klarat det utan dig vid vår sida. Du höll ordning på allt från att vi började planera vårt bröllop tills den stora dagen kom.

© Copyright - Wedding by Josefina